Над 20 коли обрани за две нощи в Пловдив

На прицел са аудио плейърите от автомобилите
Обновена: 30 юли 2019 10:45 | 29 юли 2019 10:10,
14
Над 20 коли обрани за две нощи в Пловдив
Снимка: pixaBay

Над 20 коли са били обрани в две поредни нощи в район "Изток" в Пловдив.

На прицела на крадците са били аудио плейърите от автомобилите. Апашите задигали и дребни суми пари, открити в колите.

"Автомобилът ми беше разбит на две места, с огънати ламарини на задните врати. Мултимедията беше открадната, а заедно с панела и флашка. От последните дни има няколко случая на обрани коли, а полицията съобщи, че има над 20 регистрирани кражби”, разказва един от потърпевшите пред Нова телевизия.

По думите му щетите са в рамките на 300 лева за негова сметка.

"Всяка вечер се обира по един автомобил. Когато има чувство за безнаказаност, така се получават нещата", допълни друг потърпевш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е работа на Бойко Борисов!
9
1
 
5
 
! Отговори
Преди преди 4 години
време имахме взломни кражби в кооперацията. Дойдоха някакви полицаи. Толкова не им се работеше, че няма накъде. Накрая заявиха, че отпечатъци от пръсти можели да се вземат само ако крадците са пипали стъклени предмети!? Да се смееш ли, или какво?
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очевидно трябва да свикваме След 50 години ще имаме 2 милиона роми , 1 молион турци и 1 милион българи Или може да решим проблема с повече енергия нощем в спалните ...
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те от МВР могат само да съобщават. Пародия, която за съжаление е истина. А най-жалкото е ,че не виждам изход от проблема.
6
3
 
11
 
! Отговори
Дърт комунист преди 4 години
Пак гласувате за тия.
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията хваща престъпниците, но съда ги оправдава. Това де-мотивира полицаите! Полицаите всеки ден рискуват живота и здравето си. Ако мислите, че работата им е толкова лесна, станете полицай!
4
0
 
24
 
! Отговори
Пловдив-Изгрев преди 4 години
Всяка вечер в Пловдив, по ул."Вратцата" която няма нищо общо със Столипиново, след 22-23ч, танганайци се разхождат на групи от по 7-8 човека.Говорейки на възможно на най-висок глас на техния си език, крещейки, псувайки и слушайки силна музика от телефоните си, смущават спокойствието и съня на стотици нормални и работещи данъкоплатци, на пенсионери, малки деца и ученици, които на следващия ден ще бъдат на работа, детска градина или училище, докато крещящите орди ще спят цял ден.Тези са и крадците
3
0
 
15
 
! Отговори
cinik преди 4 години
Айде да не казваме район "Изток" с какви е населен...За това там апартаментите са по 40-50 хиляди лева и няма купувачи... Пловдив отдавна не е това. което беше...
2
2
 
6
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Началника на полицията в това районо утре да е уволнен,24 часа му се дава от ген.секертар на полицията,ако не открие престъпниците.
1
1
 
18
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
В България има ли полиция,камери, борба с битовата престапност???. Няма желание да се работи в полицията...оттам и безнаказаноста и ето ти идеална почва за процъфтяване на престъпноста. Ратоти се само по сигнали на гражданите,но само за статистиката,а не за решаване на проблемите.Работят ,не работят...заплатата върви.Защо да работят, като може и да не работят и да си вземат заплатката....чиста работа.Най активни са на протестите за по високи заплати...Това е истината.